Volkswagen Golf: Golf II

Bouwjaar: 1989

Onder het rijden (geen specifieke omstandigheden) begint de auto regelmatig te stotteren en slaat dan uit of soms slaat hij in 1 keer uit. Tijdens het stotteren hoor ik het relais van de brandstofpomp tikken. Als ik dan weer wil starten gaat het relais soms weer tikken maar het relais zelf is het niet het lijkt net of de massa slecht is ofzo maar waar vind ik die massa aansluiting en wat zou eventueel een andere oorzaak kunnen zijn?? Ik kom er niet echt meer uit wat te doen ?? wie kan mij helpen alvast ontzetten bedankt!

dupl-u-19131-5dd148c5099bb+eldert85

Geplaatst door dupl-u-19131-5dd148c5099bb+eldert85 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maurice7553 (0) PRO, 19 jaar geleden

hey eldert heb je wat meer gegevens van de auto ?
en kijk eens achter je relay plaat daar zitten stekkers op haal deze eens los en kijk of ze niet zijn geocideert dit wil nog wel eens voorkomen bij deze auto's
su6 maurice

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Massa is een soort kroontje dat rechts van de zekeringkast met een parker op de carrosserie is gemonteerd. Hier komen een hele lading bruine kabeltjes bij elkaar. Het hele ding wil nog wel eens corroderen.

Ook mogelijk, stukkende contactslotschakelaar. Probeer eens of je de klacht met morrelen aan de sleutel op kunt wekken......

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.