Volkswagen 0: Golf III bij indraaien van bocht naar rechts een bonk/knak...?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI

Hallo,

Mijn golf uit 1995 maakt bij het indraaien van een bocht naar rechts een bonk/knak - achtig geluid. Weet iemand wat dit kan zijn en wat daarbij de mogelijke oplossing is?

Tevens stinkt de binnenkant van auto nogal naar rook na een stuk rijden.(Nee geen sigaretten of andere rookwaar ;-) ) Ik heb het vermoeden dat ik ook wat last van mijn keel krijg na een rit... iemand een idee en oplossing? Raam open heb al geprobeerd, maar mijn oren waaiden eraf dus dat wordt hem niet..


Met vriendelijke groet,

uitgerookte Flutter

Flutter

Geplaatst door Flutter (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

veer gebroken. homokineet van aandryfas kapot.klapperende schokbreker. uitlaat lekt ergens by spruitstuk of spruitstuk en de voorpyp

Flutter (0), 17 jaar geleden

Mart je hebt gelijk hij lekt bij het uitlaatspruitstuk. Kent iemand een handige en goedkope man in de buurt van Lelystad?

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Mocht de veer nou wel onverhoopt heel zijn (wat ik eigenlijk vermoed) dan is het euvel een kapot taatslager.
Dit lager dient de krachten die tussen veer en carroserie optreden te beperken en het sturen licht te laten verlopen. Een echt vw kwaaltje, al zullen er heel wat zijn die het zelf niet weten........

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.