Volkswagen GOLF: Golf IV Brandstof meter valt naar 0 tijdens het rijden en piept

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AHW, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Beste leden.

Ik kamp sinds het weekend met een probleem dat tijdens het rijden op een rit van 30 minuten z'n 6 x de brandstofmeter uitvalt tijdens het rijden en dan hoor ik dat PIEP PIEP PIEP dat de tank leeg is terwijl er nog 30L in zit. Dit duurt 3 seconde endan schiet de meter weer naar 3/4e volle tank. Vorige week hebben ze me katalysator vervangen, verder is er niks veranderd.

Me vriendin voelt zich er niet fijn bij dus ik ging even op onderzoek uit maar kan er eigenlijk niks over vinden op internet. Soortgelijke gevallen daar valt ook de snelheidsmeter uit maar dat is bij mij niet het geval.
Is er iemand die me kan helpen het probleem te lokaliseren en zodat ik het kan oplossen?

Bvd.

Mvg Frank Heijmen

Frank1337

Geplaatst door Frank1337 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.