Volkswagen GOLF: Valt spontaan uit, flipt compleet (electrisch?)

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: AHW, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

De auto rijdt gewoon goed, maar als je hem even uitzet wil hij soms spontaan niet meer aan. Als het dan toch lukt om hem aan te krijgen flipt de auto compleet. Deuren vergendelen, maakt vreemde geluiden en heeft weinig tot geen vermogen. Lampjes beginnen te branden, de dagteller springt op 0 enz enz enz. Als je de auto uit zet en na een middag weer probeert te starten loopt hij ineens weer als een zonnetje, helemaal niks aan het handje. Zo kan hij weken lang goed blijven en ineens is het probleem weer terug. Soms gebeurt het bijna elke dag. De auto is al veel onderzocht, niemand weet wat het is. De zekeringen zijn pas geleden allemaal vervangen.

Please help??? Het is zeer frustrerend.

Vitabello

Geplaatst door Vitabello (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (990) PRO, 7 jaar geleden

Zijn de massa en plus aansluitingen op de accu aan het chassis en motor al eens goed schoon gemaakt en gecontroleerd ?
Massa of spanning valt weg is mijn idee.
Contactblokje onderaan het contactslot al vervangen ?
Relais gecontroleerd of vervangen ?

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Uit laten lezen? Alles wat kaleido al zegt, lijkt me idd een massa probleem.

Mvg diagnoseoplocatie.nl

Vitabello (0), 7 jaar geleden

Oke, ja een vriend van mij is 1e monteur bij een garage en heeft dat allemaal nagelopen, niks gevonden. Kan hij wat over het hoofd hebben gezien dan? Of zou het toch iets anders zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.