Volkswagen GOLF: Bedrading oliedruk sensor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Hee hallo!

Heeft er iemand voor mij een bedradingsschema van de olie druksensor?

De stekker is er van afgeslagen, onderhand een nieuwe stekker en pinnetjes voor op de kabeltjes aangeschaft, echter kom ik niet uit de bedrading.
Stekker is 3 een 3 pool.
Draden:
- geel zwart
- bruin
- blauw bruin

Alvast bedankt

Juggermood

Geplaatst door Juggermood (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

HansM6 (0), 7 jaar geleden

bruin is massa, de andere 2 zijn signaal kabels. Als je de massa maar goed hebt, de andere 2 er gewoon op maken en als het niet goed is gewoon omdraaien. Kan niets aan stuk gaan behalve een zekering als je de massa niet de eerste keer meteen goed hebt.

Schema's zijn lastig te vinden of je moet al een haynes manual of werkplaats handboek willen kopen. Je kunt ook gewoon even naar een slopert gaan en daar kijken of je niet een auto kan vinden met dezelfde motor en daar kijken hoe die kabels zitten.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.