Volkswagen Golf IV: Golf IV dansend toerental en verzuipt

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 77 KW AZD

hallo ik heb een probleem met mijn golf IV het is een 1.6 16v 77KW AZD motor, het EPC lampje en motormagement lampje branden boven de 3000 toeren verzuipt de auto en stationiar loopt de auto schokkerig en onregelmatig met soms dansend toerental en uitvallen van de motor waarna hij heel slecht start.

heb hem uitgelezen en de volgende storingen kwamen eruit

17912 P1504 035
luchtinlaatsysteem lekkage herkend

17961 P1553 035
signaal hoogtesensor/inlaatspruitstukdruk
Onaanmelijk signaal

heb me gasklephuis gereinigd, alle slangen nagekeken alles is heel en geen lekkage te vinden en ook het inlaatspruitstuksensor vervangen en de auto heeft een week bij de vw dealer gestaan maar nix kunnen vinden.

hoop dat iemand me kan helpen met dit probleem.
groeten sven

svenalflen

Geplaatst door svenalflen (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je echt geen luchtlekkage kan vinden vervang dan maar de egr klep,deze blijft open staan denk ik waardoor je teveel valse lucht krijgt,heb dit al meerdere keren gehad.

denxx (0), 14 jaar geleden

wat rick zegt egr proberen maar de carter ontluchting is ook veelal een probleem bij deze motoren (gaat dicht zitten)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.