Volkswagen Golf: Golf iv TDI Niet starten na groot onderhoud!!!!!!

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: ALH

Hallo beste mensen ,
ik heb vandaag mijn auto bij een garage gegeven voor een groot onderhoud , normaal gezien hing ik mijn auto vandaag terug krijgen , maar de garage zegt dat zij de auto nie start na het vervangen de BRANDSTOFFILTER ,
hij zegt dat ze de brandstofpomp hebben nagekeken maar die doet het prima,, en ze hebben het ook ontlucht ,

de garage is geen VW garage maar een om de hoek garage ,


weet imand soms of er andere dingen zijn waar hij moet opletten ???,,,

de wagen is een

Golf IV 1900TDI - ALH motor 90PK 66KW BJ 2001

Emporio

Geplaatst door Emporio (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Theo Sparenburg (10), 16 jaar geleden

Lijkt op het aanzuigen van valse lucht. Zit de pakkingring van het filter wel goed? Ook wel meegemaakt dat bij het losdraaien van het filter de kop van de houder ook iets was losgedraaid met als resultaat alleen stationair lopen.


vr.gr. Theo

blijegeit (0) PRO, 16 jaar geleden

lijkt mij inderdaad lucht probleem in je brandstofsysteem (om misschien zelfs verkeerd om aansluiten van slangetjes) of is de distributie soms gedaan????


mvg

Sean750 (0), 16 jaar geleden

Hoe hebben ze dan ontlucht? Deze motoren ontluchten namelijk automatisch maar je moet dan wel idioot lang doorstarten (ook fijn voor de startmotor). Wat je moet doen is je brandstoffilter verwijderen en het brandstoffilter vol met diesel gieten, daarna weer monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.