Volkswagen Golf IV: golf motor probleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

beste heren

ik heb een grote probleem namelijk originele 85 kw 115 pk 1.9 tdi motor is stuk van 2000 heb wel een 130 pk asz motor bwjaar 2003 gekocht en bleek geen verstuivers in te zitten ik heb die van de 85 kw erin gedaan. maar hij rookt als een schoorsteen en geen trekkracht . zijn die verstuivers hetzelfde (dus een 85 kw en een 96 kw)

hans4024

Geplaatst door hans4024 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

nee deze zullen niet het zelfde zijn dus daar moet je eerst de goede voor hebben.

groetjes jan.

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

totaal andere motor, andere stuurdoos, andere turbo, andere brandstofpomp, andere nokkenas enz.

hans4024 (0), 15 jaar geleden

oke de turbo is vervangen de nokkenas is van de 96 kw zelf . betreft brandstof pomp ik krijg wel een meld code brandstofpomp relais. ik ben van plan om andere verstuivers te gaan plaatsen. maar ik heb mn twijfels ik ben zelf bang dat een klep krom is of dat ie op 3 cillinders loopt

CARS&MOTORS (0) PRO, 15 jaar geleden

je begint aan de opbouw van een probleem auto
andere stuurdoos
andere start blokkering
kabelboom enz enz
is denkelijk goedkoper en minder ergenis om de originele te laten maken

hans4024 (0), 15 jaar geleden

de originele is naar de filisteinen en dit is in het buitenland gebeurt maar ik ben er mee bezig ik hoop straks de laatste fase van een reeks marathon aan reperaties klaar te zullen zijn

hans4024 (0), 15 jaar geleden

en jajaja ik ben klaar de regelapparaat is ingeleerd en interkoelervervangen plus leiding vervangen(klik systeem bij deze) en 2ehandse verstuivers. en alles doet het perfect.

heren bedankt voor jullie hulp

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.