Volkswagen Golf III : Golf Onderdelen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,
Gisteren heb ik ongeluk gehad met mijn auto( VW Glof3),de voorkant is beschadigd o.a de voor bumper , front,grille, Ik ben naar sloperij gegaan om naar vervangend onderdelen te zoeken,de eigenaar van de sloperij zegt tegen mij moet ik zelf de juiste onderdelen zoeken en vinden,maar voor mij is moeilijk de echte passende onderdelen te vinden want het gaat om verschillende typen en uitvoering.
Mijn vraag aan jullie, weet iemand een site op internet of programma om de juiste onderdelen te vinden met plaatjes of tekening?Zo dat ik de juiste onderdelen zien.
Alvast bedankt

sander de jong

Geplaatst door sander de jong (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Multispeed (0), 16 jaar geleden

Kijk eens rond bij winparts.nl

Arie

blijegeit (0) PRO, 16 jaar geleden

www.onderdelenlijn.nl lijkt mij de uitkomst voor jou.

kan je opgeven wat je zoekt en dan word er contact met je opgenomen door de slopen die de gezochte onderdelen voor jou hebben.
hoef je zelf niet te zoeken.


mvg

sander de jong (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties,
ik zoek volgende onderdelen Golf 3 1997 Grijs 1.4 motor:
-Front
-voor bumper
-grille

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Raadpleeg deze site
http://www.japan-carparts.nl/ECOJCP/inde...

Groet Tiguan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.