Volkswagen Golf VI: Golf VI 2.0 TDi

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: CBDC

Hallo, is er iemand die mij kan zeggen waar de krukassensor bij dit type geplaatst is.
Dank bij voorbaat.
Paul

535GT

Geplaatst door 535GT (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Aan de voorzijde net schuin achter de oliekoeler tegen de bak aan. Je komt er slecht bij en om het jezelf gemakkelijker te maken zou ik het complete oliefilterhuis verwijderen/opzij leggen.

535GT (0) PRO, 10 jaar geleden

Goede morgen Richard, bedankt voor uw reaktie. Ik ga er onmiddellijk aan beginnen.
Ik hoorde echter zonet dat eveneens de achterste oliekeerring van de krukas mee zou moeten vervangen worden omdat de impulsgever hierin verwerkt zit en eveneens aan de basis kan liggen van het probleem. Wat is uw gedacht hierover?
Groetjes. Paul

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Goedenavond Paul, en zeg maar je hoor hahaha. Ja daarin zit de sensorring verwerkt. Hier heb ik nog nooit problemen mee gehad, deze gaat niet zomaar stuk.

Wat is de storing en de klacht die je hebt? De sensor gaat wel eens stuk maar niet echt vaak bij dit blok, bedrading stuk komt tegenwoordig vaker voor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.