Volkswagen Golf II: golf2 16v kr, bij koude motor toeren schommelen tussen 400 1400r

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v kr

Ik hem een kapotgelopen motor gemaak, 4x nieuwe kleppen. Nu loop hij goed maar met koude motor staat hij stationair te halen, tussen 400 en 1400 toeren, en stotterd (alleen met koude motor) boven de 2000 toeren.
Iemand een ide? ik kom er even niet uit. deze kop heb ik al 100x gedaan, nooit problemen gehad.

richard1981

Geplaatst door richard1981 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

snowman11001 (0), 15 jaar geleden

Kjk eens naar de vacuum vervroeger deze willen nog weleens de geest geven en dan krijg je dezelfde klachten en je zoekt dan altijd verkeerd, deze zit op de printplaat van de ECU gesoldeerd.

snowman11001 (0), 15 jaar geleden

Het valt mij telkens weer op dat ...bezoekers hier bijna nooit meer terug posten als hun probleem is opgelost en of verholpen..en da's jammer.. zo kun je jou probleem ook nooit delen met andere bezoekers die daar vaak nog op zitten te wachten. En daar was deze site toch voornamelijk voor bedoelt om te kunnen leren van elkander doorgeven die Hap zou ik zeggen! zowel Professional als particuleren maken zich hieraan schuldig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.