Volkswagen Golf IV: golf4 achterklep reageert niet meer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 SR

Hallo,

Vorig jaar heb ik een Golf IV met 5 deurs gekocht. Sinds dien kan ik de achterklep van mijn auto niet met sleutel openen, maar met de centrale vergrendel kon ik het wel openen. Als ik de sleutel in het slot stop, kan ik het niet bewegen. Ik ben bang de sleutel te breken.

De kofferbak lamp brandt de ene keer wel en de andere keer weer niet.
NU kan de achterklep met de centrale vergrendel ook niet open. Ik heb de w40 (afkomstig van de action) een paar keer ingespoten. Hij ging in het begin wel open, maar daarna niet meer. Mijn vriend heeft de zwarte deksel eruit gehaald, maar hij ziet dat er geen problemen zijn. Het ziet er netjes uit. Hij heeft de bekabeling ook bekeken, maar ze zien er goed uit. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt!
Leontine is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bericht wijzigen/verwijderen

leontine

Geplaatst door leontine (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

microswitch in slot is naar alle waarschijnlijkheid kapot, enige optie is het slot te vervangen. Met de diagnosekast is dit zo te zien.

vastzitten van slotcilinder is bekend probleem, gebruik je namelijk nooit. spuiten met wd40 helpt.

tip is wel de boel niet meer af te sluiten, zou de eerste niet zijn die met geweld opengemaakt moet worden.....

leontine (0), 13 jaar geleden

Is microswitch de slot die zich op de deur bevind? Hoe vaak moet ik de slot inspuiten met wd40 of is het handig om een nieuwe wd40 te halen bij een auto-materialen zaak? Die ik nu gebruik is van de Action.

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

wd 40 is wd 40

microswitch zit in het deel wat je ziet als je de klep open doet.

leontine (0), 13 jaar geleden

bedank!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.