Volkswagen Golf IV: Hulp electrische ramen open en dicht op afstandsbediening

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8T

Beste lezers,

Ik heb een golf 4 gti uit '99 en kan momenteel d.m.v. sluitel in slot aangedrukt houden de ramen van de auto open/dicht doen (dakraam alleen dicht), verder heb ik er nog zo een votex aftermarket afstandsbediening van VW op zitten. Aangezien ik nog 2 jaar naar het buitenland ga met deze auto(voor ik opzoek ga naar een nieuwe gti), en het daar warm is, wil ik graag de mogelijkheid om met de afstandsbediening de ramen alvast open te zetten voordat ik de auto instap zodat er wat warmte kan ontsnappen. Ik heb gelezen dat er een seriele OBD2 kabel nodig is, een laptop met seriele aansluiting en het programma VDSPro. Laptop met seriele aansluiting heb ik wel maar is er misschien iemand in de regio rotterdam(uiteraard in het bezit van zo een kabel) die mij hierbij kan helpen?

Ik hoor het graag!

Groet,

Ralph

RalphM

Geplaatst door RalphM (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

RalphM (0), 13 jaar geleden

Niemand?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.