Volkswagen Golf: gti valt bij starten direct weg

Bouwjaar: 1995

hallo
ik heb een gti uit 1995 nu is mijn probleem dat als ik de auto start hij gelijk weer uitvalt na een paar keer proberen start hij eindelijk wat kan hier de oorzaak van zijn volgens een monteur loopt de motor goed maar wat kan het technish zijn?

bedankt alvast

michaelgti

Geplaatst door michaelgti (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

126 (0) PRO, 18 jaar geleden

start blokkering of sleutel probleem denk ik

Michael7702 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat het contactblokje van het contactslot vervangen moet worden.Ga hier maar voor 99% van uit.

GKJ (0), 18 jaar geleden

@ Mike,
Start hij later wel weer of was dat maar eenmalig zoals bij mijn golf cabrio III na een winter stop, (zie bericht 3/5/05)
Bij mij ging die uit en kreeg ik hem niet weer aan.

michaelgti (0), 18 jaar geleden

oke ik heb de computer laten uitlezen er kwam een fout van me startblokkering uit het signaal was niet goed en ga ervan uit dat de sensor in me sleutel te zwak is ik moet toch een nieuwe sleutel bij laten maken dus hopelijk is het daarmee opgelost.
het kan ook aan me temperatuur sensor liggen werdt mij verteld omdat ie ook een beetje schokt en niet echt lekker stationair loopt.

bedankt voor jullie reacties

126 (0) PRO, 18 jaar geleden

het kan dan nog aan de antenne liggen die om het contactslot zit als je een 2e sleutel hebt plak die met tape een poosje vast heb je dan geen probleem meer dan antenne vervangen het kan niet aan de sleutel liggen want die waarde verandert nooit succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.