Volkswagen 0: Hallo..Ik heb een probleem met mijn wegligging.

Bouwjaar: 2007

Heb een cabrio g60 met stuurbekrachtiging.
Deze auto is extreem gevaarlijk GEWORDEN qua wegligging.ik durf niet harder dan 120.dan gaat deze auto heel raar doen.De wielen gaan als het ware een beetje naaar rechts en naar links de gehele weg.Dat deed hij niet toen ik hem kocht.nu moet ik erbij zeggen dat ik geen stuurbekrachtigingpomp erop heb.mijn vraag is dan ook of dit er iets mee te maken kan hebben?
dank jullie alvast...

g60 loverlover...

Geplaatst door g60 loverlover... (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

een stuurhuis met stuurbekrachtiging en daar ontbreekt de stuurpomp van ? lees ik dat juist ?

paul,

g60 loverlover... (0), 17 jaar geleden

hahaha. kerel.je maakt me aan het lachen.Ja klopt paul.Heb eens over een varkensrug(dikke steen) gereden en toen heb ik de pomp eraf gehaald en niet meer vervangen..

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=g60 loverlover...]hahaha. kerel.je maakt me aan het lachen.Ja klopt paul.Heb eens over een varkensrug(dikke steen) gereden en toen heb ik de pomp eraf gehaald en niet meer vervangen..[/quote]
dat gaat zo ook niet goedkomen... daar heb je het probleem al, dan rest er weinig dan een stuurpomp te monteren wil je het opgelost krijgen.

paul,

g60 loverlover... (0), 17 jaar geleden

dus je zegt eigenlijk komt dat daardoor..?Want ik heb echt alles vernieuwd.Moet er een bepaalde druk op zitten?Bedankt nog paul..!

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=g60 loverlover...]dus je zegt eigenlijk komt dat daardoor..?Want ik heb echt alles vernieuwd.Moet er een bepaalde druk op zitten?Bedankt nog paul..![/quote]
klopt, stuurhuis wat je nu heb is enkel geschikt en werkt alleen in combinatie met een stuurpomp.

paul,

g60 loverlover... (0), 17 jaar geleden

bedankt paul...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.