Volkswagen Golf: Handzenders Texalarm reageren niet meer

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 Gti

Ik ben in het bezit van een golf GTI met een Texalarm AV-21B55/NL gemonteerd.
Jaren geen problemen met het alarm gehad, maar sinds gisteren werken beide handzenders niet meer. Batterijen zijn vervangen en de ledjes branden bij beide zenders maar het alarm wordt niet meer uitgeschakelt.
Ik vindt het nogal vreemd dat dit van de ene op de andere dag gebeurd en ook nog bij beide zenders, kan het zijn dat de ontvanger stuk is ofzo?
Enige manier om te auto te starten is via de noodprocedure met de codekaart maar ik vindt dit nogal omslachtig, ook het synchroniseren van de handzenders werkt tot nu toe niet (Enige wat ik heb geprobeerd is contact aan en dan 3 seconden op de grote knop drukken)
Iemand enig idee wat er aan de hand is en hoe ik dit kan oplossen??

Groet,

Jorne

Jorne

Geplaatst door Jorne (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erik2819 (0) PRO, 17 jaar geleden

Proberen om de handzenders opnieuw in te leren.Eerst de noodprocedure uitvoeren,daarna de auto op contact zetten en dan de knop van de handzender(s) +/- 2sec indrukken.Gr Erik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.