Volkswagen Golf: Relais Benzinepomp wordt niet ingeschakeld

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

De benzinepomp van mijn golf 2 1.3 benzine krijgt geen stroom. Benzinepomp is goed de bedrading vanaf het relais tot aan de benzinepmp is ook goed. Het probleem is dat het relais niet aangestuurd wordt door de digifant. Als ik zelf het relais schakel dan gaat de benzine pomp lopen. Wie weet waar dit aan kan liggen?

bijvoorbaat dank,
Diman

Diman

Geplaatst door Diman (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

je kan de bedrading controleren vanaf de regelkast naar het relais is die goed dan zal het in de regel;kast zitten.

groetjes jan.

Diman (0), 17 jaar geleden

Jan,

Ik heb de digifant opengemaakt(bedrading is goed) en er kwam ongeveer een liter water uit. Nu heb ik hem met contactspray ingespoten en droog gefohnd. Alles is weer aangesloten en de golf starte direct. Soms onder het rijden houdt de moter nog weleens in en dan daalt de snelheid 10 kilometer en dan gaat de moter weer gasgeven. Ik zelf geef dan niet extra gas bij. Weet jij waar dit aan kan liggen?

met vriendelijke groeten,
Diman

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

diman als er zo n berg water uitkwam dan zal dat er nog wel mee temaken kunnen hebben ; ik zou over een poosje de kast nog eens open maken en kijken of de boel niet groen uitgeslagen is.
heb je de water afvoer gecontroleerd van de paravaan bak waar de kast in zit want hij loopt niet voor niks vol.

groetjes jan.

Diman (0), 17 jaar geleden

Ik heb de afvoeren van het regenwater schoongemaakt ik denk dat dat het probleem is met het water.
Naarmate je meer met golf rijdt loopt het aantal keren dat de auto inhoudt ook terug. zelfs vandaag 50 kilometer gereden zonder in te houden.

groeten Diman

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

nou diman hopen dat zo blijft.


groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.