Volkswagen Golf : hangt achter door

hoi hoi ik heb al een tijdje een probleem, daarom zoek ik hier advies als me iemand kan helpen. Ik heb een golf 3 gti 2liter 8v het is me opgevallen dat veel golf 3 mooi recht rijden, maar mijn auto is natuurlijk weer een apart geval want die hangt namelijk wat achter door het probleem is zo, Ik heb er een tijdje mee rond gereden toen ben ik maar eens de schokdempers gaan vervangen. Pas geleden waren ze inderdaad helemaal op. Ze konden niks meer hebben. Ze zijn vervangen maar ben niet tevreden waar aan zou het liggen zou het nou de veren kunnen zijn? Dat die zijn doorgezakt omdat ik er telang mee gereden heb. Wat kan ik nu het beste doen, Moet ik nou de veren achter vervangen of kom ik de hele veren set te vervangen? Van voren en achter, Want voren ligt die erg hoog dat wauw ik achter ook graag hebben ,maar ik weet het even niet meer alles vervangen of alleen achterin? Ik kan ook rubbers in de veren duwen zeggen ze, Maar dan word de veer stuger maar is dat een oplossing ? wie heeft raad voor me met vriendelijke groet franko

franko3231

Geplaatst door franko3231 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Volvojohan (0), 18 jaar geleden

De tekst is aangepast.

Johan

jos_br.5980 (0) PRO, 18 jaar geleden

De achterveren van een golf zijn niet het sterkste punt, je kunt ze het beste vervangen door nieuwe. Er zijn zelfs verzwaarde uitvoeringen voor (aftersales) terwijl de auto niet meteen hoger gaat staan dan met originele (nieuwe) veren.


Jos.

p.s. ik hoop dat dit wel leesbaar is?, ben ook geen taalwonder.

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

een veer is heel of kapot, doorgezakt of doorgehangen is bijna onmogelijk.

niet toevallig verlaginsveren achter? van nog de vorige eigenaar? of voor een hogere band dan achter?

zwaardere veren is een oplossing.......maar neem van mij aan dat hij een flink hoger gaat staat met het kontje...

Volvojohan (0), 18 jaar geleden

@Franko

Ik denk dat jij jouw achterste veren moet vervangen.

Johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.