Volkswagen Golf : kop gevlakt nu vonkt de motor niet meer

Hallo ik heb een golf 3 uit 1993 had een lekke koppaking dus kop er af gevlakt en nieuwe pakkingen en bougies alles zit goed in elkaar volgens mij start motor draait netjes zit ook een nieuwe accu in maar nu vonkt hij niet meer heb alle bedrading na gekeken alles zit goed en vast kan iemand mij vertellen wat het is of waar ik moet zoeken heb alles dubbel gecheckt ik denk bobiene kapot maar voor dat de kop er af ging reedt hij gewoon



mvg Elias

EE van wezel

Geplaatst door EE van wezel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Elias ,

Wellicht dat je hier iets over het hoofd heb gezien na deze actie,en ik denkt toch dat alles niet goed in elkaar zit zoals aangeeft.

loop stap voor stap alles na wat je los heb gehad en kijk eerst het onstekingstijstip eens na, merktekens controleren begin bij cil I alle aansluitingen controleren of je toch niet een stekkertje vergeten was ect ect....ik hoor nog wel.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

ja,

je geeft zelf al aan dat 'je denkt' dat alles goed in elkaar zit..is misschien maar een kleinigheidje,wat je dubbel over het hoofd heb gezien..of misschien een stekker verkeerd hebt aangesloten.

heb je het trouwens zelf uitgevoerd ? en heb je alles gemonteerd zoals het 'hoort' ?bv cilinderkop aangedraaid zoals voorgeschreven staat e.d ?

niks bot mee bedoeld maar een stom voorbeeld zou zijn dat je de kop-bouten gewoon achterelkaar bout voor bout vast trekt,en dat niet echt ten goede komt voor de motor..

succes

Stefan

EE van wezel (0), 18 jaar geleden

he bedankt voor je reactie maar het is niet de eeste keer dat ik zulke reperaties doe dus alles is in goede volgorde gegaan en aangetroken maar ik zie niet in wat dat met het vonken te maken heeft
hij vonkt ook niet als ik rechtstreeks een bougie aan sluit op mijn bobine

stefan84 (0), 18 jaar geleden

elias

meet eens of je wel 12v meet op de bobine en ontsteking,dan wel als de motor op contact staat..

Stefan

LHO005 (0), 18 jaar geleden

Massakabel van blok naar auto

(door ervaring wordt men wijzer)

Leon

stefan84 (0), 18 jaar geleden

is het probleem inmiddels verholpen ?

Stefan

EE van wezel (0), 18 jaar geleden

he heb inmiddels een nieuwe bobiene erop gezet en uiteraard de massa gecheckt maar nog steeds niks als ik lang door start dan komen er wel af en toe knallen uit de uitlaat

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Kabel volgorde vekeerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.