Volkswagen Golf: haperen motor na vervanging wisselbak

Bouwjaar: 1995

Na het plaatsen van een nieuwe versnellingsbak in mijn golf 3 1.9d uit 1995 loopt de motor ineens niet goed meer. Daarvoor was er niets aan de hand. Hij start slecht en zodra hij warm is loopt hij stationair wel mooi. Maar als je gas geeft begint hij bij 3000 toeren en hoger te sputteren. Hij stoot dan extra rook uit (blauw/wit).Verder merk je dat hij behoorlijk vermogensverlies heeft. Wat heb ik al gedaan? Nieuwe wisselbak. Brandstofleidingen gecontroleerd. Verstuivers getest, klepveren gecontroleerd. Nieuwe zuigerveren, nieuwe brandstofpomp, nieuw brandstoffilter, inlaatspruitstuk gereinigd, kop afgevlakt, nieuwe kopset erop, en oliepomp gecheckt. Ik begin er een beetje klaar mee te worden dus als iemand iets denkt te weten zou ik er blij mee zijn!

bert1125

Geplaatst door bert1125 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo bert..

je hebt indd, bijna de hele motor al gereviseert! maar hoe staat het met de motormassa? daar lees ik weinig over!

paul,

bert1125 (0), 18 jaar geleden

check, ga ik meteen even controleren. Verder nog suggestie's?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.