499 bezoekers online

Volkswagen Golf IV: Harde koppeling

Bouwjaar: 2003, Brandstof: diesel, Transmissie: handmatig, Vermogen (kw): 60

Hello

Wie kan me helpen . Had een harde koppeling en kon niet meer schakelen heb koppeling gewisseld en heb nog steeds harde koppeling .het is iets met de cilinder van koppeling

irrr

Geplaatst door irrr , lid sinds 11 jaar geleden

2 Reacties

0

koertb, 1 jaar geleden

Geef wat meer info over welke motor je hebt. Persoonlijk geen flauw idee welke diesuiuitvoering 60kW is. 50, 66, of 74kW...?

Maar als je een hydraulisch geassisteerde koppeling hebt, moet je die hulpcilinder ook controleren en de vloeistof laten bloeden of vervangen; is zelfde circuit als remvloeistof en die vloeistof wordt sowieso amper vervangen gewoon omdat heel veel mensen er veel te lui en te gierig voor zijn en denken dat hier toch nooit iets mis mee gaat.

Heb je een volledige koppelingskit gestoken, of enkel een frictieplaat? Je moet het koppelingslager, buttee en diafragmaveer mee vervangen, anders blijf je sukkelen.

0

irrr, 1 jaar geleden

Bedankt koertb

Heb een sdi 50 kw , heb ook olie verwisseld van de versnellingsbak gisteren was ik vergeten bij te schrijven . Maar heb vandaag het probleem gevonden .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.