300 bezoekers online

Volkswagen Golf IV: Radio doet het niet.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2800, Vermogen (kw): 150

Dat weet ik niet. de radio zit er al jaren in. een paar jaar geleden is de accu van de de auto vervangen, toen was er niets aan de hand.

mh1972

Geplaatst door mh1972 , lid sinds 9 jaar geleden

5 Reacties

mh1972, 1 jaar geleden

Naast mijn peugeot 106 1.1, die voor het werk heb gekocht, heb ik een golf V6-4motion van bj 2002, die ik al bijna 11 jaar heb. de auto moest voor de apk keuring, toen bleek dat de rem leidingen achter slecht waren. die worden binnenkort vervangen, en de olie en het filter van de haldex koppeling[4motion dus] wordt dan ook vervangen. nu is de accu er af geweest, omdat het stadslicht links voor stuk was[geen ruimte]. maar nu doet de radio het niet meer. een kennis heeft de zekeringen bekeken, die lijken goed. mischien zit er een kabel of stekker van de radio los? een beetje vreemd is het wel. ik kan de pennen om de radio er uit te halen, ook niet meer vinden. mischien moet ik maar even bij een auto materialen zaak langs, die hebben vast wel van die pennen om de radio er uit te halen.

benny daems, 1 jaar geleden

is uw radio met een anti diefstalcode uitgerust? want dan zit daar het probleem

Theo Sparenburg, 1 jaar geleden

Geen sluiting gemaakt bij het loshalen en weer aansluiten van de accu. Zijn de zekeringen alleen visueel bekeken? Als dat zo is en je de juiste zekering weet (zie instructieboekje) dan kan het verstandig zijn de betreffende zekering door te meten dan weet je het zeker. Als de zekering goed is rest als optie de radio loshalen en daar gaan meten. Als de radio een geheugen heeft dan moet er een constante plus en een geschakelde plus zitten.


vr.gr. Theo

mh1972, 1 jaar geleden

De zekeringen zijn na gekeken, die lijken goed. maar ik ben de pennen , om de radio er uit te halen kwijt. mischien maar even bij een auto materialen zaak langs, die kunnen de radio er vast wel uit halen. de radio doet nu helemaal niets meer.

mh1972, 1 jaar geleden

De radio doet het weer, er was een zekering van de radio zelf stuk.[ niet in het zekeringen kastje aan de zijkant van het dashboard]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.