Volkswagen Golf IV: Heb een probleem met de startonderbreker wie o wie kan me helpen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Ik heb een golf 4 van eind '98 maar hij ken de sleutel niet lezen....heb 'm onlangs bij de dealer gebracht..maar die vertelde dat het een dure grap zou gaan worden omdat er een nieuwe kilometerteller en iets met een regelaar zou komen. MAar dat kost een godsvermogen makelijk 1500 euries. Nou sorry hooor...k weet niet of ik die blokkering kan omzeilen of kan weghalen want dat is gewoon veels teveel. Ik hoop dat iemand hiero ervaring mee heeft gehad of een solution. Alvast bedankt.

vw golf IV

Geplaatst door vw golf IV (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik weet niet wat de dealer precies heeft geconstateerd maar 1500 euri is een hoop geld.
Heb je de reservesleutel al geprobeerd?
Zijn alle sleutels al opnieuw ingeleerd?
Als dit niet werkt kan het heel goed in het regelapp. zitten en deze is inderdaad verwerkt in het instrumentenpaneel en zal er een ander in moeten maar deze zijn toch niet zo duur.

vw golf IV (0), 16 jaar geleden

nou ik heb het te horen gekrege van de dealer zelf dat het een hoop geld gaat kosten omdat ze niet zeker weten welke van de 2 dus zegge ze je meot ze allebei hebben. des te beter. Daarom dacht ik missschien dat het via deze weg beter uit zou komen. OF dat iemand onlangs ook ervaring mee heeft gehad of weet how 2 handle.

Ray711 (0), 16 jaar geleden

Geen andere Dealer in de buurt ? gewoon daar even langsgaan. misschien kunnen zij je beter helpen. suc6

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Ze moeten de sleutels 1 voor 1 proberen in te lezen,want als er 1 sleutel stuk is,dan krijg je nooit de andere wel ingeleerd.
Je moet namelijk zeggen in het programma om hoeveel sleutels het gaat,zeg je 2 sleutels en 1 sleutel is stuk,dan lukt de andere ook niet.
Zeg je nu om te testen welke stuk is (als dat zo is),dat je 1 sleutel wilt inleren,dan kom je er zo achter welke sleutel niet in te leren is.
Anders kan je probleem zitten in het instrumentenpaneel of de leesring,of toevallig alletwee de sleutels stuk.
Of het motorregelapparaat is niet aangemeld bij het instrumentenpaneel.
Maar €1500 is teveel.
Paneel is ongeveer €600
Welke storingen staan erin?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.