Volkswagen vento cl 1.8 AAM: Het kiezen van een uitlaat

Bouwjaar: 1992

Geachte lezers,

Hier het volgende.... Ik kamp met een gebroken uitlaat, middendemper vanaf te kat tot en met de einddemper moet vervangen worden. Zoals jullie weten is het een wereld van verschil tussen een originele uitlaat bij de VW en een universele uitlaat qua prijs. Volgens de VW dealer hebben zij 'speciale' uitlaat voor de vento en ook nogeens roestvrij! Graag jullie reacties erop.


Tazz

Tazz11268

Geplaatst door Tazz11268 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

ik vermoed dat je niet nogeens 10 jaar met deze wagen zoekt te rijden dus zou ik toch eens prijzen bekijken van niet originele uitlaten. Als je het prijsverschil de moeite vind zou ik een uitlaat monteren van niet origineel merk

Tazz11268 (0), 20 jaar geleden

hahaha, klopt!! maar ja ik heb al geinformeerd...bij de vw 255 euro ex btw en montage en bij de fastfitter 175 euro incl btw en montage. Een groot verschil!

ricardo9623 (0), 20 jaar geleden

Nou nee niet echt een groot verschil hoor die 50 euro!!!! De Seat dealer vroeg laatst 370 neer te tellen tegen 200 euro voor een Bosal bij de fast fitter? Midden+eind demper. Maar liefst 175 euro verschil, bijna het dubbele dus.... Dat noem ik nou een groot verschil.....

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

ricardo je moet leren tellen, ik zie een verschil van 80 euro en dan komt er nog btw en werkuren bij dus reken maar op een verschil van plus minus 150 euro. dat vind ik toch al de moeite waard om het te overwegen.

ricardo9623 (0), 20 jaar geleden

sorry, heb niet goed gelezen en niet gelet op incl/excl...
Ik zou ook voor de fastfitter gaan, ook al zou de vw uitlaat beter zijn, je kunt voor het prijsverschil al twee uitlaten kopen. En misschien zul je die eventueele langere levens duur van de vw uitlaat niet eens benutten. Dat was bij mij ook de afweging om voor de fastfitter tegaan.

Tazz11268 (0), 20 jaar geleden

Jongens bedankt voor jullie reacties!!!! Ricardo foutje kan gebeuren hahahaha!

MvG,

Tazz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.