Volkswagen Golf : het plaatsen van gps ontvanger.

hallo mensen ,nog bedankt voor jullie reakties, op de vraag waar ik het beste mijn gps ontvanger kon plaatsen in mijn golf.
ik heb hem nu op het dasboard aan de bijrijderszijde, tegen de raam aan, en heb de snoer tussen het dasboard en de chassie
weggewerkt.
de ontvangst is volgens mij goed zo ver ik hem tot nu toe gebruikt heb.
groetjes jan van der steen

stonemade

Geplaatst door stonemade (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ray711 (0), 18 jaar geleden

Hier heb ik hem ook zitten , helemaal rechts op t dashboard.
Werkt goed.

Mark7308 (0) PRO, 18 jaar geleden

Weinig mensen weten het, maar een gps antenne kun je ook heel mooi wegwerken. Haal de middelste ventilatieroosters in het midden van het dashboard weg en plak de antenne aan de onderkant, direct tegen het plastic van het dash. Wel met de 'ontvangende' kan naar boven uiteraard. Zorg ervoor dat er geen isolatiemateriaal of bedrading boven langs lopen en plaats em zo dicht als mogelijk bij de ruit.
Dit heb ik zo in talloze Golfs, Passats, Polo's etc ingebouwd. In ieder geval werken deze merken: Vdo (en de oude Carin), Pioneer, Blaupunkt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.