Volkswagen Golf : start niet

Beste: ik heb een golf 1900 tdi 90pk 200.000km en hij slaat niet aan. wat gedaan: gloeibougies zijn vervangen en getest ok. alle merkpunten nagezien ok. brandstof tot aan injecteurs getest doormiddel van de leidingen los te zetten. Compressie ok, kan starten met startmotor en er komt heel veel rook uit de uitlaat maar aanslaan doet hij niet. Auto is niet voorzien van fabrieks of ander alarm, ook geen sleutel met een chip. dieselpomp is elektrisch niet mechanisch. weet het niet meer.
mvg Peter.

pevastro

Geplaatst door pevastro , lid sinds 18 jaar geleden

4 Reacties

P. Kelder PRO, 16 jaar geleden

bout losgelopen van de onderste krukas poelie?? ook even de tussen stekker motor bekabeling controleren, daar gaat het ook nogal eens mis...

meet ook of er spanning aanwezig is op de brandstof-stop op de pomp...

paul,

pevastro, 16 jaar geleden

Bout heeft al een keer losgestaan net toen ik hem gekocht had.
daarna geen probleem meer gehad. maar voor alle zekerheid ga ik dit nog eens nazien. bedankt.
stekker tussen motor kan ik die zo uittrekken of moet ik hier iets speciaal doen.

P. Kelder PRO, 16 jaar geleden

peter...

stop maar met die stekker, 99% dat het tandwiel (binnenzijde) van de krukas is uitgeslagen... daar maar even wat aandacht aan besteden, de boel staat namelijk van tijd... vandaar het slechte aanpakken en de rookontwikkeling...

paul,

pevastro, 16 jaar geleden

Paul. Bedankt zal eerst grondig inspecteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.