Volkswagen Golf : knakken

Hallo allemaal,
Ik heb een golf uit 2000 met het volgend probleem.Als ik rem of optrek dan hoor ik een knak in het linker voor portier.Iemand ervaring wat dit kan zijn of mee gemaakt wat dit is.De schanieren/deurvanger zitten allemaal wel vast.Het lijkt dat het weg komt bij het schanier.Als je het portier opent hoor je hetzelfde geluid.Nu kijk ik heel raar op het onderste schanier.Het schanier bestaat uit 2 platen de bovenste zit een pen in maar daar beweegd hij wel op als je met de deur beweegd hoort dat zo!!Het rechter portier heeft hetzelfde.
M.V.G Raymond

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste , lid sinds 20 jaar geleden

4 Reacties

blijegeit PRO, 16 jaar geleden

zou goed kunnen dat je scharnier derfect is. heb dit al eens vaker meegemaakt. als het mogelijk is eens je hand bij het openen van het portier op het scharnier leggen om zo duidelijk te krijgen welk scharnier knakt.

deze dan vervangen.


mvg

erik2819 PRO, 16 jaar geleden

De slotvanger op de B-stijl een klein stukje verstellen,iets naar beneden "kantelen"aan de voorzijde.

raymond_hoste, 16 jaar geleden

Hallo,
Erik, moet ik de portiervanger op de b-stijl bij de onderste bout iets naar buiten stellen.Zo ongeveer op schets.Op de deurvanger gezien.
Ik moet er bij vertellen dat het niet altyd doet vanavond deed hij het elke keer.
M.V.G Raymond

---------
: O<-- :
: ____ :
: :
: O--> :
---------

raymond_hoste, 16 jaar geleden

Hallo,
Probleem opgelost van het onderste schanieren lagervet aan de rollen gesmeerd en ik heb het niet weer vernomen.
Bedankt voor de reacties

M.V.G Raymond Hofste

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.