Volkswagen Passat: Hoog verbruik

Bouwjaar: 2003

Hallo,
een collega van mij heeft een klant met een passat tdi 100pk versie die opeens veel meer verbruikt (zowat 2 liter op honderd km)de wagen is uitgelezen geweest bij volkswagen en heeft geen storingen. Heeft iemand ervaring hiermee ?

Mvg, Dirk

Dirk2268

Geplaatst door Dirk2268 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo dirk..

is toevallig de tandriem pas vervangen ?

paul,

Dirk2268 (0), 18 jaar geleden

Beste Paul,
De tandriem is inderdaad recentelijk vernieuwd, maar bij volkswagen zelf hadden ze tijdens het uitlezen van de wagen gezegd dat de riem "binnen" de toleranties lag. Wat nu ?
Mvg, Dirk

dupl-u-34824-5dd14a8564ef5+martboro (0), 18 jaar geleden

Is de tandriem zelf verangen?? was er te merken dat de motor meer vermogen had?? het kan namelijk zijn dat de inspuiting te vroeg staat, 1 tandje terug en het probleem zou verholpen kunnen zijn. 1 tand te vroeg of te laat wordt waarschijnlijk niet als storing opgemerkt.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

martijn... goed lezen! de vraagsteller zegt, deze riem is recent vernieuwd bij de dealer!

we mogen er dan vanuit gaan dat dit naar behoren is gebeurt..

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.