Volkswagen Golf IV: houdt erg in bij koude motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,3 v 5

Deze motor houdt erg in bij koude motor, uitgelezen geen codes, kan het zijn dat de secundaire luchtmotor voor extra lucht bij koude motor niet aangestuurd wordt, en zo waar en hoe wordt deze aangestuurd? met de actuatortest, dus hem met de testkast aansturen doet hij het wel, kan iemand mij helpen wat dit apparaat doet aansturen, als hij warm is loopt de motor zeer goed. Die motor zit rechts voorin in de re wielkast.

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kronenburg (0) PRO, 13 jaar geleden

Temperatuursensor op bovenste waterslang??
LMM??

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Secundaire lucht heeft geen invloed op het lopen van de motor (tenzij er ergens een lek zit), ook niet als deze niet aangestuurd wordt.
De bedoeling hiervan is lucht in de uitlaat te blazen en daardoor de kat sneller op te warmen.
Systeem werkt onmiddelijk na het starten bij een koude motor. Dus koelwater temperatuur in meetblokken bekijken bij koude motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.