Volkswagen Golf: houdt in en stottert

Bouwjaar: 1989

Golf bouwjaar 1989 type CL 40 kW
De auto start altijd direct en rijdt de eerste minuten prima. Na die tijd gaat het mis..hij houdt in slaat soms af en bij vol gas draait ie nauwelijks toeren... om dan plots weer even de draad op te pakken en er weer even vol voor te gaan, maar slecht voor enkele seconden/minuten....

Begon met het aandraaien van de uitlaat net voor de katalysator omdat er een lek zat..eerst weinig steeds erger.... gehele uitlaat is vervangen inclusief spruitstuk omdat gedacht werd aan storing met lambdasonde oid... nadien alleen maar erger geworden en geen Garage die het t.n.t kan verhelpen...

Iemand een idee???

olof

Geplaatst door olof (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Santa (0), 18 jaar geleden

Het lijkt er op dat het probleem gerelateerd is aan hitte. Immers, koud start hij goed maar na een tijdje begint de ellende. Misschien een inwendig scheurtje in de bobine? Wellicht de ontsteking eens goed nalopen.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

of een scheurtje in je verdeelkap wat deze ellende veroorzaakt

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

rotor en verdeelkap vervangen

olof (0), 18 jaar geleden

GEDAAN NIETS GEHOLPEN

jan T (20) PRO, 18 jaar geleden

werkt de voorverwarming van het luchtfilter wel goed en zijn de slangen nog goed.
groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.