Volkswagen Golf: Motor slaat uit

Bouwjaar: 1988

Afgelopen maandag stond mijn vrouw langs de kant, de motor was plotseling uitgevallen onder het rijden ( snelheid 80 kilomter per uur ) radio was ook uitgevallen en hij kon niet meer gestart worden uurtje later is de ANWB erbij geweest en kreeg de auto weer aan de praat door middel van een start hulpje.
Je zou denken dat de accu helemaal leeg was en de dynamo defect was, dit was niet het geval hij laade goed bij. In de avond toen we de auto naar huis reden viel hij weer spontaan uit dit maal toen wij stil stonden bij een spoorweg overgang. spanning genoeg wand de startmotor draaide goed door. na enige tijd sloeg hij aan plus minus 10 minuten.
Mijn vraag wat zou dit kunnen zijn waar moet ik zoeken of aan denken. Alvast bedankt Dave en Mary

davmar

Geplaatst door davmar (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Arjan606 (0), 18 jaar geleden

relais 106 vervangen en probleem is opgeolst!!!!

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

dedankt dat je de oplossing hebt gegeven zo heeft iemand anders er ook iets aan.

davmar (0), 18 jaar geleden

Hebben gezocht naar relais 106 maar niet kunnen vinden waar moet deze zitten. wel hebben we gevonden relais 1 - 18 - 19 - 72 - 21 dus het probleem is nog niet verholpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.