Volkswagen Golf: Ik krijg de klep van mijn achterbak niet meer open.

Bouwjaar: 1990

Ik krijg de klep van mijn achterbak niet meer open. Ik kan hem op slot draaien en van het slot alleen het openen (normaal door het indrukken van het 'slot') lukt niet meer. Het gebeurde toen ik op een dag de klep wilde openen en ik denk dat ik hem tegelijkertijd op slot draaide en het slot indrukte, in ieder geval ik denk dat het daaraan ligt. Moet ik hiermee naar de dealer of heeft iemand er een foefje voor?

loes1973

Geplaatst door loes1973 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou kun je niet in dekoffer komen en daar de bekleding eraf halen en daar vandaan openen moet volgens mij kunnen met wat peuteren.

groetjes jan.

Stanis (0), 12 jaar geleden

Jawel, neem aan dat dit een Gol II is??
dan achterbank platgooien, evt hoedenplank eruit / omhoog halen en de plaat die aan de binnenkant van de kofferbak zit losmaken (plastic clipjes).
Dan heb je zicht op het slotmechanisme, aan stangetje trekken wat aan het slot vast zit en open is ie!
Heb ongeveer hetzelfde gehad met mijn Golf, is zo gemaakt!

Groeten Stanis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.