Volkswagen Golf: ik weet het niet

Bouwjaar: 1989

ik hem een golfje 2 op het kentekenbewijs staat dat het een 1.8i is maar een maat van mij zei dat er waarschijnlijk een oud golf gti blokje in ligt.
Hoe kan ik daar achter komen dat het zo is en als ik nou een onderdeel nodig heb staat er b.v. een serie nr op het blok ofzo dat ik dan een onderdeel er voor kan krijgen alvast bedankt

dannygolf2

Geplaatst door dannygolf2 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Motorcode, staat in het gietijzeren onderblok onder de deling met de cilinderkop, tussen de stroomverdeler en dynamo in.

Passat32B (0), 18 jaar geleden

Je kan volgens mij ook gewoon even langs de dealer, daar weten ze aan de hand van je kenteken precies wat voor motorcode en motornummer jouw blok heeft. Je kan vragen of een monteur even kijkt of dat ook klopt omdat je twijfelt. Overigens als je de achterklep opent zit er ergens in de kofferruimte een sticker met allerlei gegevens over de auto toen hij uit de fabriek is gekomen. Zoals kleurcode, extra's, motorcode, versnellingsbakcode enz... In het originele onderhoudsboekje zit diezelfde stikker geplakt op de binnenkant van de kaft met de naam van de eerste eigenaar, datum en nog wat van die dingen. Altijd handig om te hebben die info.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.