Volkswagen Polo: Inde 5de versnelling valt de aandrijving weg

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000

Heb nu enkele malen gehad dat als ik in de vijf rijd de aandrijving wegvalt en de motor het geluid maakt alsof je vol gas geeft, na enkele seconden komt het dan wel weer terug maar afgelopen keer gebeurde het 5 keer achter elkaar. Verder totaal geen last ermee, van 1 tot 4 gaat ok. De heenweg ook geen probleem gehad, daarna heeft de auto 10 uur stilgestaan, de vorige keer leek het welof de auto niet goed in de versnelling stond.

Gilles147

Geplaatst door Gilles147 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 10 jaar geleden

Kan het zijn dat de koppeling dan slipt??? In de lagere versnellingen nog (net) niet omdat er dan minder koppel wordt overgebracht. Als je hetzelfde ervaar als je in de 4e versanelling bij hetzelfde toerental het gaspedaal helemaal intrapt??? dan is de koppeling defect...

Gilles147 (0), 10 jaar geleden

Ik ga het uitproberen, bedankt voor je antwoord.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.