Volkswagen Polo: onder het rijden afslaan

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

bij deze polo is in het verleden een andere motor ingezet het betreft een 1.4 motor dit motorblok heeft een stalen carterpan de motor die erin hoort heeft een alu carterpan met oliepeil sensor.Nu slaat de motor af onder het rijden bij +- 50km/u . Er zit wel een permanente foutcode in van de oliepeil sensor 562 want deze sensor zit niet aangesloten. ik heb ook de foutcode 1314 uitgelezen regel module onwaarschijnlijk signaal.kan het zijn dat de module door die permanente foutcode ontregeld is zo ja kan je hem dan laten leeghalen en opnieuw met de juiste data vullen? groet bertus p.s. ik heb natuurlijk alle relevante zekeringen en bedrading gecontroleerd

bertuslada

Geplaatst door bertuslada (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

door een permanente storing op een olipeilsensor zal de motor nooit afslaan.
Ik heb ooit een soortgelijke storing gehad, die kwam van de hall gever in het ontstekingshuis, ik heb toen een gebruikt ontstekingshuis gemonteerd en het problem was weg.

bertuslada (0) PRO, 10 jaar geleden

deze auto heeft penbobines groet bertus

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

Oeps, ja nieuwe type!
Maar heeft die penbobines?
Volgens mij zit daar een bobine op met aluminium koelribben, de bdp regeling gaat bij deze types via de bobine en gaat ook regelmatig stuk.

[url=http://postimg.org/image/3lf304901/][img]http://s24.postimg.org/3lf304901/bobine....[/img][/url]

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

Heb je anders een motorcode?

bertuslada (0) PRO, 10 jaar geleden

de motor die erin hoort heeft code bby de motor die erin zit weet ik niet groet bertus

bertuslada (0) PRO, 10 jaar geleden

nou we zijn weer een ietsje verder hij slaat nog steeds af en we hebben dan code 01314 maar in het verleden heeft deze auto een vette kortsluiting gehad op de plus kabel van startmotor de kabel was doorgesleten bij de waterpijp kan het zijn dat de motormodule daardoor een tik gehad heeft? groet bertus

bertuslada (0) PRO, 10 jaar geleden

helaas we komen er nooit achter want de auto is verkocht groet bertus

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.