Volkswagen Passat: Inhouden

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9Tdi

Nadat ik vanmorgen de auto heb gestart heb ik ongeveer 500meter gereden en moest toen even iets uitladen.Hierbij heeft de auto ongeveer 2 min. stationair gelopen.Toen ik toen weer weg wilde rijden hield de auto in, net alsof hij verzoop.Iets gas losgelaten toen ging het weer goed, weer gas geven en het gebeurde nog een keer.Heb toen meer gas gegeven en toen liep hij wel gewoon.Daarna gewoone nog een stuk gereden en geen problemen meer mee gehad.Weet iemand wat dit kan zijn en moet ik ermee naar de garage?

robert-1971

Geplaatst door robert-1971 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

als hij nu goed is gewoon rijden en als het weer voor komt storinggeheugen uitlaten lezen.

groetjes jan.

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Of toch eerst even laten uitlezen,misschien staat er wel een storing in en kunnen ze het verhelpen voordat je misschien weer stil komt te staan op een plek waar je dat niet wil.

robert-1971 (0), 14 jaar geleden

Had de dag ervoor wel even de auto flink losgetrokken om het turbo traject wat schoon te branden, zou het daarmee te maken kunnen hebben.Ben vanmorgen weer op pad geweest en de auto is ineens een stuk vlotter.Misschien toch ergens vuil gezeten wat los is geschoten na het flink doortrekken.

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

ja is zeker mogelijk.

groetjes jan.

robert-1971 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de reacties, ik hou het even in de gaten maar zolang het nog zo gaat is er niets aan de hand.Ben er gisteren nog een heel stuk mee op de snelweg geweest en hij loot verder perfect.Heb ook het iedee dat hij een stuk zuiniger loopt volgens de boordcomputer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.