Volkswagen Golf II: inhouden bij koude motor

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i GT4

mijn golf 2 houd in als je start en weg wil rijde bij heel rustig weg rijden geen probleem maar als je iets harder weg wil rijden voel je hem inhouwde en dat gaat allemaal weg als de motor een beetje warmer wordt dan zijn er geen problemen en rijdt hij gwn goed wie weet wat ik na kan kijken of wat het kan zijn ?!

Molina

Geplaatst door Molina (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Afstelling KE jetronic. Temperatuursonde kan ook.

Molina (0), 16 jaar geleden

zou je kunnen uitleggen hoe ik dat kan afstellen want ik heb er nooit van gehoord KE jetronic

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Molina]zou je kunnen uitleggen hoe ik dat kan afstellen want ik heb er nooit van gehoord KE jetronic[/quote]
Dan is het heel simpel, zoek een kenner op. Zonder speciaal gereedschap (brandstofdrukmeter) en kennis van wat je doet begin je niets. Met er aan beginnen te prutsen maak je het voor de prof ook moeilijker en dus duurder om het weer goed te krijgen.

Overigens, KE-jetronic is "het" inspuitsysteem van de helft van de 80er jaren... Fabrikaat Bosch, en de opvolger van het volledig mechanische K-jetronic.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.