Volkswagen Golf II : Inhouden bij optrekken

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18 GTI 16V

Hallo allemaal,

Ik heb een probleem met een golf hier hebben wij een 18 gti 16v ingebouwd en van alles al aan gedaan maar de motor blijft inhouden bij het optrekken als je dan voorzichtig gas geeft komt die wel goed opgang de motor trekt goed door hoog in toeren, het is wat volgens mij met de onstekking maar al van alles geprobeerd andere stroom verdeler,bobine,enz zijn er nog goede ideeen ik hoor het graag.

groeten Emil.

Emil Schelvis

Geplaatst door Emil Schelvis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb je ook de brandstofpomp ingebouwd die bij het motorblok hoort?? (KE jetronic heeft veel hogere druk nodig dan een Mono of multijet)

Speedrazor (0), 16 jaar geleden

Yup, klinkt als een brandstofpomp/opvoerpomp probleem..

dennizz91 (0), 16 jaar geleden

zit de weegschaal niet vast of gaat deze zwaar ?
zit bovenop het luchtfilter huis

Emil Schelvis (0), 16 jaar geleden

Hallo Allemaal,

Ik ben er uit heb gevonden wat het was de bedrading van de verdeler bij het optrekken dan kantelde de motor en onderbrak de bedrading zo af en toe dit gemaakt en super hij doet het weer.

bedankt voor alle goede reactie`s

tot het volgende probleem

groeten Emil.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.