Volkswagen Golf: inhouden golf 4 1.8 20v

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 20v turbo

Goedemorgen

Ik ben nu al een tijdje in het bezit van een golf 4 1.8 20v turbo uit 2001.

En heb hier het volgende probleem mee.
Als de auto in de 4de of 5de versnelling tegen de 5000 toeren komt gaat hij heel erg inhouden . Als hij op een gegeven moment er door heen komt gaat de auto gewoon met vol vermogen verder.

Nu heb ik al alle 4 de bobines vervangen de luchtmassa meter vervangen een gasklep uitgewisseld.

Ik heb rijdende weg frames gemaakt en daar viel op dat de luchtmassameter waardes bij inhouden ineens heel erg zakken om vervolgens weer op te lopen.
Daarna frames gemaakt met de luchtmassameter eraf en dan valt op dat de gasklep hele vreemde dingen gaat doen. Van 100 % open naar 35% open en weer terug. Bougies vervangen n 75 klep vervangen maar het probleem blijft.

Ik heb zo zachjes aan geen ideeen meer.

Misschien iemand hier wel. Ik hoor het graag.

Mvg raymond

bulldog71

Geplaatst door bulldog71 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Heb je hem in eerste instantie ook eerst uitgelezen alvorens je er wat aan ging doen? En zo ja, wat waren de storingen toen?
Anders storingen wissen en gaan rijden en wachten tot probleem weer komt en daarna kijken wat de eerste storing is die steeds weer terug komt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.