Volkswagen Golf III : inhouden in zijn 3 en 4

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

in de eerste en tweede versnelling prima,in zijn 3de en 4de tussen 2500 en 4000 toeren net als er op de rem word getrapt ,als je rustig gas geeft gaat het beter maar niet soepel
wie weet raad

.mvg Erik

erikbr

Geplaatst door erikbr (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 13 jaar geleden

Erik

Hoe loopt de motor stationair? en hoe is de distributieriem-timing kijk even naar de uitlaat of die toevallig niet verstopt zit.

Gr
Tiguan

Nick40 (0), 12 jaar geleden

Wel ik zit met hetzelfde probleem maar dan met een Volvo S40 1.9TD BJ'96.
In 1ste en 2de geen probleem, goed in toeren gaan maar vanaf 3de schokt die op +/-2500 tpm.
Als ik naar 5de moet schakelen voel je het schokken lichtjes maar een beetje spelen met de gas en boven de 2500 a 3000 toeren gaat die perfect door (drukt je lekker in je stoel).
Ik zet er even bij dat als ik rustig gas geef en niet half of deftig indruk het geen probleem geeft over de 2500 toeren te gaan, zeg het zo: als ik rij zoals een opa schokt die niet.

Iemand een idee?? (ik rij al 2 maanden zo rond door middel van op 2250 toeren te schakelen dan heeft die het niet).
Alvast bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.