Volkswagen Golf III : inhouden na flinke regenbui

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo, na 15 min. op de snelweg met hevige regen, houd hij in bij lagere touren. De bougiekabels al ingespoten met antivocht en een nieuwe verdeelkap. Is dit een bekend Golf probleem? Wat zou ik nog meer kunnen checken voor ik een nieuw setje bougiekabels aanschaf en daar geen verbetering mee heb. Vast bedankt.
Marco

Boof

Geplaatst door Boof (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

kwam dit alleen na de hevige regen ?

heeft hij niet wat water binnen gekregen ? ( aanzuiging bij rechter spatbord )

Bougie's / kabels / verdeelkap en rotor vervangen zijn op den duur geen overbodige luxe en zo duur is het ook weer niet.

Gr Stefan

Boof (0), 14 jaar geleden

hoi stefan, dit kwam inderdaad na hevige regen. Ik zal kijken of het vochtig is waar die aanzuicht. Rotor en veerdeelkap al vervangen, bij volgende olie verversing nieuwe boogies en boogie kabels plaatsen. Bedankt voor je reactie.
Marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.