Volkswagen Transporter: Injectie motor wil niet starten

Bouwjaar: 1986

Mijn T3 met benzine inspuiting (digifant)wil niet starten. Als ik de auto op contact zet hoor ik duidelijk de pomp even draaien. Aansluitend draai ik door en start de motor om gelijk daarna weer af te slaan. Dit blijft zo, hij start dus niet.
Inmiddels heb ik de brandstofpomp, drukregelaar, draadboom met alle elektrische componenten vervangen.
Als ik de pomp door verbind blijft deze draaien maar ook dit heeft geen resultaat. Het lijkt er op dat de aansturing van de (massa) tbv de injectors niet werkt. Ik heb de massa gemeten tijdens het starten en dan knippert mijn ledje, echter als ik dan de sleutel los laat, dan slaat hij af/knipper het ledje niet meer.
Wie helpt mij verder?

Enrico2710

Geplaatst door Enrico2710 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

electrisch gedeelte contactslot lijkt mij ook een goede mogelijkheid.

kijk daar eens naar.


suc6

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Goede kans op contactschakelaar, deze is van een golf I & II afkomstig en dit is ronduit een baggerding. Kost 15¤ bij de dealer en ligt vandaag de dag nog 3 rijen dik op de plank.

Demonteren: stuur er af, schakelaars weg, plastik huis om stuurkolom er af, stekker uit de contact-schakelaar, aluminium giethuis losmaken met inbusboutje, sleutel in contact (anders blijft ie hangen aan de stuurslotpen), heel het alu huis naar boven werken en dan kun je van achter af een lullig sterschroefje loshalen waarna het witte contactblokje van het slotgedeelte geschoven kan worden.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.