Volkswagen Touran: inleren trekhaa touran 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: fsi 85 kw

Ik heb zelf een Westfalia trekhaak geplaatst op de touran uit 2003. Ik ben vervolgens naar de vw dealer gegaan om te laten inleren maar die heeft de canbus pc aangesloten en vertelde me dat er niets hoefde te worden ingeleerd/aaangemeld bij de vroegere Tourannen: geen pdc en geen aanhangwagenstabilisatie functie namelijk. Ook daar alles getest met fietsendrager en alle verlichting werkt goed en geen storingen op boardcomputer en dashboard. Maar ik lees op alle sites dat je de trekhaak wel dient aan te melden in het systeem. Wat is nu wijsheid, vergeet de dealer wat of is het correct zo?

tourer

Geplaatst door tourer (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik ken je verhaal en het klopt dat sommige types niet ingeleerd hoeven te worden op de punten die je zegt, maar als je dit programma start met de testkast bij de dealer dan zegt de testkast bij welke types je wel of bij welke je niet het hoeft in te leren, dus normaliter zou je denken dat ze het goed hebben gedaan, maar ik weet nu niet uit mijn hoofd bij welke je wel of niet moet inleren, misschioen iemand anders die dit uit zijn hoofd weet?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.