Volkswagen Golf: k-jetronic te repareren?????

Bouwjaar: 1978

hallo,

Is de benzine verdeler van k-jetronic te repareren?(spinnekop) 1 cilinder krijgt geen benzine.

vr grt

mark

mark7284

Geplaatst door mark7284 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

doorblazen heeft ook geen zin gehad?

mark7284 (0), 18 jaar geleden

bedankt voor de reacties. doorblazen heb ik nog niet geprobeerd.

ik heb een aanbod gekregen van 25,- voor een tweedehandse. dat lijkt mij de goedkoopste en de snelste manier. Is die ook kapot dan ga ik het proberen bij een bosch service centrum. weet me god niet waar dat is, maar goed daar komen we wel achter.

ik zal vast wel een paar keer meer posten hier als ik probleempjes heb met mn oude bak.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ze kunnen uit elkaar en bosch levert er ook afdichtsets voor, maar het beste kun je dit aan de boschdienst overlaten. Er bestaat een kans dat zij hem nog als ruildeel voeren. (oude inleveren, gereviseerde mee) Informeer eens bij bosch. Doorblazen helpt meestal niet omdat er simpelweg een membraan stuk is.

mark7284 (0), 18 jaar geleden

ja ik denk zelf ook dat er een membraam kapot is. Het kwam in 1 keer, dus niet geleidelijk. Het kwam direct na een keer goed door trekken in zn twee en toen in zn 3 gezet en weg power. bagger.

ik zal eens een email sturen naar bosch

m

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.