Volkswagen Vento: kachel

Bouwjaar: 1994

Hallo ik krijg mijn auto van binnen niet warm.zou graag zoveel mogenlijk oplossingen willen weten zodat ik het een en ander uit kan sluiten,en of dat dit een kwaal is bij volkswagen ik heb deze auto nog maar 4 dagen dus moet mij nog een beetje orienteren over dit merk.
Mvg Guus

Guus3891

Geplaatst door Guus3891 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Repulse (0), 19 jaar geleden

Bij mij werkte de blower niet meer, doordat het contactpunt was verbogen. Misschien is hetzelfde aan de hand bij je temperatuurregeling. Knop eraf halen en kijken of deze nog goed contact maakt.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

wordt de motortemperatuur wel warm? meter moet ongeveer in de midden staan. nee?

Guus3891 (0), 19 jaar geleden

De bovenste slang word heet en de onderste slang blijft koud tot lauw dus dan zal het de termostaat wel zijn maar ik heb gehoord dat er twee op zitten.Waar zit de tweede termostaat?

Mvg Guus

kees6216 (0), 19 jaar geleden

er zir een dubbel werkende thermostaat op de pomp achter plastic gedeelte dat naar de onderste slang gaat,maar het klinkt alsof je een luchtbel in je kachelradiateur heb,probeer deze eerst te ontluchten(zie andere topics) voor je de thermostaat gaat vervangen(als de thermostaat kapot is zal alleen als je gaat rijden de temperatuur zakken en stationair moet die toch goed warm worden,duurt wel even maar toch)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.