Volkswagen Polo: kachel aanjager polo 1989

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

hallo wij hebben een polo uit 1989, de kachelaanjager doet het niet , de zekering is goed, wat kan ik nog meer controleren (weerstand ofzo ) en waar vindt ik die evt

mailspuij@chello.nl

Geplaatst door mailspuij@chello.nl (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

normaal gesproken als de voorschakelweerstand kapot is doet ie 't toch wel in de hoogste stand,maar kan toch kapot zijn ik dacht bij polo rechtsonder handschoenenkastje gedeelte,een keertje met de stekker fieperen of dat wat uitmaakt

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ingebrande contacten bij de stekker op het motortje zelf zie je ook wel geregeld, maar dan werkt meestal wel nog iets ervan..

En bij de kachelweerstand zou zoals gezegd de hoogste stand nog moeten functioneren..

Voor je onderdelen haald zou ik eens beginnen te meten op de bedrading bij het motortje, dan weet je gelijk waar je het zoeken moet, meet je daar wel nog gewoon spanning maar gebeurt er niks, zal het motortje zelf kapot of versleten zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.