Volkswagen Golf: Kachel stopt met warem lucht blazen lampje in dashboard gaat kni

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 GTI 16V

Zodra ik ga rijden doet mijn kachel het prima, totdat het temeratuurlampje in het dashboard gaat knipperen, daarna komt er enkel nog maar koude lucht uit, het lampje blijft vervolgens de hele rit branden/knipperen ook staat de naald dan helemaal omlaag.

Waardoor gaat het lampje knipperen? welke sensor is dit? ik d8 eerst aan de koelvloeistofsensor maar die heb ik al vervangen.

Zou het de thermostaat kunnen zijn? dat die denkt dat het blok te koud is ineens en dus de warmte niet doorgeeft aan de kachel?

blackphantom

Geplaatst door blackphantom (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

vw-hobby (0), 17 jaar geleden

Bij mij was het de termostaat onder de radiator, kost niet veel. Is die het niet , dan is het de kachelradiator die naar het dashboard loopt. De oude is nog van aluminium daarna is er een modivicaatie geweest en moesten de Golfjes terug.

Succes

blackphantom (0), 17 jaar geleden

bedankt voor je reactie! ik ga eens even kijken.

blackphantom (0), 17 jaar geleden

bedankt voor je reactie! ik ga eens even kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.