Volkswagen Transporter: kachel t4 blijft altijd warm

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi

De kachel blijft altijd warm. Heb de kachelklep al 2 keer vervangen maar het helpt niet. Bij een hoger toerental wordt de kachel steeds warmer( heet). Ik heb nu een mechanisch afsluiter tussen de aanvoerslang geplaatst. Nadeel is dat de kachel vanuit de cabine niet meer regelbaar is (blijft koude lucht geven). Wie kan mij vertellen waarom de kachel altijd warm blijft?

abjohan

Geplaatst door abjohan (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erik007 (0), 13 jaar geleden

is er niet een kabeltje los oid

abjohan (0), 13 jaar geleden

De kabels zijn allemaal goed. Als ik de afsluiter dicht draai dan komt er totaal geen water meer door en de kachel blijft koud. Open ik de kraan weer dan blijft de kachel altijd warm als ik meer toeren maak. Het kan tocht niet zo zijn dat ik 3 kachelkleppen gehad heb die defect zijn en iets warm water doorlaten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.