Volkswagen polo 6n2 1.4 mpi aud mot: kan moeilijk terug schakelen na rit snelweg

Bouwjaar: 2001

Hallo allemaal.ben in bezit van een vw polo 1.4 mpi bj 2001 motor code AUD en versnellings bak code ETD km 28.000.Als ik een rit gemaakt heb op de snelweg dan kan ik bijna niet meer terug schakelen ik moet veel geweld gebruiken.Ik heb de versnellingsbak olie verst (orgi VW) en heb verder beide schakel kabels vervangen ,want de hulp kabel werkte niet goed.Er is maar een heel kleine verbetering op getreden.kan het nog aan de schakelpook liggen of de versnellings bak wie kan mij helpen al vast bedankt.

eg01

Geplaatst door eg01 (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

er is bij de dealer een pas sleutel als je de kabels gaat vervangen of afstellen gebruik je deze sleutel,
de pook en de schakelhefboom komen dan in een basis stand te staan.
meestal is het schakelprobleem daarna opgelost.
succes max.

eg01 (0), 19 jaar geleden

Ik ga het uit proberen en hoop dat het hier mee is opgelost hartelijk bedankt

eg01 (0), 19 jaar geleden

De dealer heefd de versnellings bak met de daarvoor bestemde speciale mal afgesteld maar dat mocht niet baten ze zeggen dat het aan de versnellingsbak ligt.graag verdere hulp alvast bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.