Volkswagen VW Polo: Nieuwe banden/trillingen

Bouwjaar: 1998

Hoi mensen,

Ik heb de volgende vraag; vorige maand heb ik onder mijn polo 4 nieuwe banden laten monteren, Dunlop sport. De auto is sindsdien 3 maal hergebalanceerd, maar het volgende euvel blijft;

bij 80 tot 120 km/u trilt het stuur. Het rare is echter dat het de ene keer bijna of zelfs helemaal weg is, de andere keer juist weer erger, maar meestal is de trilling in het stuur irritant aanwezig. Bij de vorige banden had ik vrijwel géén last. De uitlijning is al tweemaal gebeurd, balanceren dus al vier keer. Hier kan het bijna niet meer in zitten????


groeten, en dank voor de feedback

vegadesigns

Geplaatst door vegadesigns (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

wissel de wielen eeens van voor naar achter, doet hij het dan nog kun je de banden uistluiten. balanceren met het wiel aan de auto is dan nog een optie. doet hij het dan niet maeer is het klaar . maar doet hij het nog wel dan moet je het probleem verder zoeken in b.v aandrijfassen, remmmen of wiellagers.

vegadesigns (0), 19 jaar geleden

weer laten balanceren, uitlijning gecontroleerd, er zat wéér onbalans in de wielen na het afhalen maar na het opnieuw balanceren blijft het euvel. Radeloos!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.